• darkblurbg
  Advies & Implementatie
  van privacyrecht
 • darkblurbg
  Gecertificeerd privacy
  professional worden?
 • darkblurbg
  Actualiteiten
 • darkblurbg
  Vragen aan
  IT’s Privacy?

Welkom!

Leuk dat je je hebt ingeschreven voor één van de trainingen van IT's Privacy! Wat gaat er nu verder gebeuren? Je ontvangt eerst een factuur. Nadat de betaling is voldaan en verwerkt, ontvang je de lesmaterialen. Let wel, gezien de Europese certificering is het materiaal in het Engels, maar de training in het Nederlands. Vlak voordat de training begint ontvang je nog een melding met de tijd en locatie etc. De training wordt gegeven in Groningen (Lubeckweg 2) en is incl. lunch en drankjes. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren. Wil je in Groningen blijven overnachten tussen de 2 trainingsdagen, dan adviseer ik je NH Hotel Nieuwe Academie (in het centrum) of het Bastion Hotel (vlakbij de trainingslokatie).

Kun je onverhoopt niet?

Overleg dan direct of deelname in een volgende training mogelijk is of probeer een vervanger te laten deelnemen.

Na de training: het examen

Na 2 dagen training weet je welke onderdelen nog verder verdiept zouden moeten worden en welke je al beheerst, zodat je je verder kunt voorbereiden op het examen. Je kunt met de verkregen examenvoucher die je aan het einde van de training krijgt je examen bij een officieel testcentrum (bv. in Roden) plannen. Het examen duurt 2,5 uur en is in het Engels.

Geslaagd?

Laat het mij weten en je neemt meteen deel in de geslaagden-klas. Je wordt dan uitgenodigd voor de ‘geslaagden-sessies’, waar je getrakteerd wordt op sprekers die de actualiteiten behandelen en je je vakgenoten weer ontmoet, zodat je ook na de training blijft ontwikkelen en je netwerk versterkt.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Met vriendelijke groet,

Marie-José Bonthuis
trainingen@itsprivacy.nl
050-2113424 | 020-2441835