• darkblurbg
  Advies & Implementatie
  van privacyrecht
 • darkblurbg
  Gecertificeerd privacy
  professional worden?
 • darkblurbg
  Actualiteiten
 • darkblurbg
  Vragen aan
  IT’s Privacy?

CIPM

CIPM is 's werelds eerste en enige certificering in het managen van privacy programma's. Wanneer u het certificaat CIPM behaalt, laat u zien dat u niet alleen privacyregels weet - maar ook hoe deze voor uw organisatie kan werken. Met andere woorden, u bent het aanspreekpunt voor de dagelijkse operaties als het gaat om privacy.

Maak een verschil in uw organisatie en in uw carrière. De CIPM-aanduiding zegt dat u privacy programma's kan managen en dat u  de kwalificaties hebt om een ​​privacy programma in alle stadia van zijn levenscyclus op te zetten, te onderhouden en te beheren.

In deze training komen de volgende onderdelen aan de orde: Het ontwikkelen van een bedrijfsvisie, hoe u een privacy team opbouwt, een privacy programma kader ontwikkelt, communiceert met stakeholders, de organisatie in een volwassenheidsmodel krijgt en privacy implementeert.

Voor wie is de CIPM training geschikt? 

Juristen, Functionarissen Gegevensbescherming, Privacy Officers, Informatiemanagers, Privacy Professionals, Legal Compliance Officers, Riskmanagers, Informatiebeveiligers, Security Officers (CISO), Security Managers, CISSP/CISM/CISA gecertificeerden e.d.

Meer informatie (engels) 

Duur training

2 dagen 

Docent  

Alle trainingen worden gegeven door mr. Marie-José Bonthuis. Zij heeft 13 jaar ervaring met het adviseren en implementeren van privacy binnen verschillende organisaties (waaronder zorginstellingen). We krijgen van deelnemers vaak te horen dat 'door haar ervaring en haar vele praktijkvoorbeelden, de stof enorm gaat leven'.

Prijs

€ 1.995,- (ex. BTW)

CIPP/E (€ 1.995,00)+ CIPM = € 3.490,-

Vragen? 

Mail naar info@itsprivacy.nl of bel 050-2113425 

Nu aanmelden: 

Welke training past het best?

Cursusvoorwaarden
Genoemde prijzen zijn (tenzij anders vermeld) excl. 21% BTW.
Voor de locatie en lunch wordt gezorgd, evenals een goed glas wijn na iedere trainingsdag.
Parkeren is mogelijk op het terrein van de cursuslocatie, daar zijn geen kosten aan verbonden.

Annuleringsvoorwaarden
Tot een maand voor aanvang kunt u:
-zich kosteloos laten vervangen door een collega;
-verzoeken om de training éénmalig te laten verplaatsen naar een van de volgende trainingen (indien mogelijk);

Tussen 4 en 2 weken voor aanvang wordt 25% van het trainingsgeld plus € 95,- administratiekosten en de kosten van reeds ontvangen studiematerialen in rekening gebracht.

Tot 2 weken voor aanvang wordt 75% van het trainingsgeld plus € 95,- administratiekosten en de kosten van reeds ontvangen studiematerialen in rekening gebracht.

Betalingsvoorwaarden
Het factuurbedrag (incl. BTW) dient vóór aanvang van de training, echter altijd binnen 30 dagen na de factuurdatum, voldaan te zijn.

Meer informatie?
Stuur een mail naar trainingen(at)itsprivacy.nl of bel 050-2113425

Meld je aan