• darkblurbg
  Advies & Implementatie
  van privacyrecht
 • darkblurbg
  Gecertificeerd privacy
  professional worden?
 • darkblurbg
  Actualiteiten
 • darkblurbg
  Vragen aan
  IT’s Privacy?

Krijg meer opdrachten na het behalen van één van de certificeringen van de International Association of Privacy Professionals (IAPP).

De volgende training is de CIPM training en wordt gegeven op 22 en 23 maart 2018 (9-17h) in Groningen.
Je kunt je nu inschrijven voor de volgende trainingen (vol=vol):

Training  Datum (tijd: 9-17h)
CIPM 22 en 23 maart 2018
CIPT 26 en 27 april 2018
CIP/E 24 en 25 mei 2018
CIPM 14 en 15 juni 2018
CIPT 12 en 13 juli 2018

Alle trainingen vinden plaats in Het Kwadraat (Lübeckweg 2, 9723HE, Groningen) met gratis parkeervoorziening. 

Tijdens CIPP/E gaan we integraal in op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR), tijdens CIPM op Privacy Management en tijdens CIPT hoe op een projectmatige manier met Informatiebeveiliging om te gaan.

Wij adviseren 20 uur zelfstudie per cursus. Hierna ben je voorbereid op het examen, waarna je de Europees/wereldwijd erkende titel Privacy Professional mag voeren. Het examen (computerexamen, multiple choice, duur: 150 min.) kun je zelf binnen 6 maanden inplannen. Oefenvragen kunnen kosteloos per mail naar je worden opgestuurd. 

Alle trainingen worden gegeven door Mr. Marie-José Bonthuis. Zij heeft 13 jaren ervaring met het begeleiden van organisaties met hun privacy implementatie. We krijgen van deelnemers vaak te horen dat 'door haar ervaring en haar vele praktijkvoorbeelden, de stof enorm gaat leven'. 

De kosten voor twee dagen training, incl. examen, lunch en drankjes zijn: € 1.995,- (excl. BTW). Een tweede training (CIPM/ CIPT) wordt je aangeboden met een korting van
€ 500,-

Schrijf je snel in: Direct Inschrijven

Meer informatie over de drie soorten certificaten? Zie hieronder.

De dichtstbijzijnde examenlocatie is in Roden, Drenthe. (Andere locaties zijn er ook)

Vragen? Neem gerust contact op!

CIPP/E

CIPP/E

De CIPP/E training omvat Europese en nationale wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG, ePrivacy), belangrijke privacy-terminologie en praktische concepten betreffende de bescherming van persoonsgegevens en grensoverschrijdende datastromen. Met de kracht van de ANSI / ISO-accreditatie verhoogt een CIPP / E-certificaat uw professionele profiel. Verdiep uw kennis en verbeter uw werkdoeltreffendheid. IAPP update voortdurend de examens, handboeken en trainingen.

CIPM

CIPM

CIPM is 's werelds eerste en enige certificering in het managen van privacy programma's. Wanneer u het certificaat CIPM behaalt, laat u zien dat u niet alleen privacyregels weet - maar ook hoe deze voor uw organisatie kan werken. Met andere woorden, u bent het aanspreekpunt voor de dagelijkse operaties als het gaat om privacy.

CIPT

CIPT

De CIPT-titel geeft aan dat u kennis heeft om privacy en informatiebeveiliging binnen uw organisatie van grond af aan op te bouwen. U geeft hiermee aan te kunnen werken als technische professional en de bescherming van persoonsgegevens te integreren in de producten en diensten van uw organisatie. De arbeidsmarkt is voor privacy-getrainde IT-profielen momenteel zeer gunstig.