• darkblurbg
  Advies & Implementatie
  van privacyrecht
 • darkblurbg
  Gecertificeerd privacy
  professional worden?
 • darkblurbg
  Actualiteiten
 • darkblurbg
  Vragen aan
  IT’s Privacy?

Krijg meer opdrachten na het behalen van één van de certificeringen van de International Association of Privacy Professionals (IAPP).

Je kunt je nu inschrijven voor de volgende trainingen (maximaal 12 deelnemers):

Training  Datum (tijd: 9-17h)
   
   
CIPP/E (Den Haag) 13 en 14 december 2018
CIPM (Amsterdam) 24 en 25 januari 2019
CIPM (Den Haag) 21 en 22 februari 2019
Privacy in samenwerkingsverbanden 1 februari 2019
ePrivacy op aanvraag
Kick off week escaperoom 28 januari 2019
 Opening Privacy1  25 mei 2019

Locatie (tenzij anders vermeld): Het Kwadraat (Lübeckweg 2, 9723HE, Groningen) met gratis parkeervoorziening of Startel Roden.

Tijdens CIPP/E gaan we integraal in op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR), tijdens CIPM op Privacy Management en tijdens CIPT hoe op een projectmatige manier met Informatiebeveiliging om te gaan.

Wij adviseren 30 uur zelfstudie per cursus (let wel, voor niet-juristen kan dit iets meer zijn). Hierna ben je voorbereid op het examen, waarna je de Europees/wereldwijd erkende titel Privacy Professional mag voeren. Het examen (computerexamen, multiple choice, duur: 150 min.) kun je zelf binnen 6 maanden inplannen. Oefenvragen kunnen kosteloos per mail naar je worden opgestuurd. 

Alle trainingen worden gegeven door mr. Marie-José Bonthuis. Zij heeft 13 jaar ervaring met het adviseren en implementeren van privacy binnen verschillende organisaties (waaronder zorginstellingen). We krijgen van deelnemers vaak te horen dat 'door haar ervaring en haar vele praktijkvoorbeelden, de stof enorm gaat leven'. 

De kosten voor twee dagen training, incl. examen, lunch en drankjes zijn: € 1.995,- (excl. BTW). Een tweede training (CIPM/ CIPT) wordt je aangeboden met een korting van
€ 500,-

De kosten voor de eendaagse training 'Privacy in Samenwerkingsverbanden', lunch en drankjes zijn: € 895,- (excl. BTW). Hier zit geen examen bij.

Schrijf je snel in: Direct Inschrijven

Meer informatie over de drie soorten certificaten? Zie hieronder.

De dichtstbijzijnde examenlocatie is in Roden, Drenthe. (Zie hier de andere locaties)

Vragen? Neem gerust contact op via info@itsprivacy.nl of bel 050-2113425 | 020-2441835

CIPP/E

CIPP/E

De CIPP/E training omvat Europese en nationale wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG, ePrivacy), belangrijke privacy-terminologie en praktische concepten betreffende de bescherming van persoonsgegevens en grensoverschrijdende datastromen. Met de kracht van de ANSI / ISO-accreditatie verhoogt een CIPP/E-certificaat uw professionele profiel. Verdiep uw kennis en verbeter uw werkdoeltreffendheid. IAPP update voortdurend de examens, handboeken en trainingen.

CIPM

CIPM

CIPM is 's werelds eerste en enige certificering in het managen van privacy programma's. Wanneer u het certificaat CIPM behaalt, laat u zien dat u niet alleen privacyregels weet - maar ook hoe deze voor uw organisatie kan werken. Met andere woorden, u bent het aanspreekpunt voor de dagelijkse operaties als het gaat om privacy.

CIPT

CIPT

De CIPT-titel geeft aan dat u kennis heeft om privacy en informatiebeveiliging binnen uw organisatie van grond af aan op te bouwen. U geeft hiermee aan te kunnen werken als technische professional en de bescherming van persoonsgegevens te integreren in de producten en diensten van uw organisatie. De arbeidsmarkt is voor privacy-getrainde IT-profielen momenteel zeer gunstig.

ePrivacy

ePrivacy

1 daagse workshop over de AVG/ GDPR en de ePrivacy Verordening voor (online) informatiediensten-aanbieders, marketeers etc. De eerste helft van de workshop bestaat uit kennisoverdracht, de tweede helft uit het op maat maken van een Privacy Implementatieplan voor de eigen organisatie. Het plan houdt ook rekening met het actueel houden en onderhouden van de relevante privacy-concepten. Privacy is immers maatwerk.

Privacy in ketens/ samenwerkingsverbanden

Privacy in ketens/ samenwerkingsverbanden

Voldoen aan privacywet- en regelgeving kan al een behoorlijke uitdaging zijn binnen een organisatie. Als deze organisatie vervolgens besluit te gaan samenwerken met andere organisaties en daarbij persoonsgegevens gaat delen lopen zij vaak tegen nieuwe risico's en uitdagingen aan. Met deze eendaagse training wordt geleerd waarin een privacy-implementatie-programma voor samenwerkingsverbanden verschilt met een interne implementatie. Met name de grondslag en het zoeken van een verantwoordelijke zijn knelpunten waar ketens mee te maken hebben.